Er is een nieuw wondermiddel dat je van je kater helpt

Redactie 20 mei 2018 Entertainment

FHM.nl is een van de sites met een flinke hoeveelheid posts over hoe je je kater kunt laten verdwijnen. Het lijkt tot nu toe dat we nog niet de goochelaar zijn die we beloven, maar er is altijd hoop. Onderzoekers worden slimmer en wij natuurlijk ook, binnenkort zit jij vast zonder hoofdpijn lekker fris achter je desk. Het volgende middel is misschien dat ene wondertje waarop we hopen.

Niets is kutter dan een dikke heftige kater. Je voert geen fuck uit op je werk en dat is eigenlijk gewoon ramklote. Niet alleen voor jou, maar ook voor je baas. “Had je gisteren maar wat rustiger aan kunnen doen.” We hebben het al genoeg gehoord. Maarja, de drank riep mij en voor ik het wist zat ik in de ban. Het leven is ook zwaar.

Hangover GIF - Find & Share on GIPHY

Alle beetjes helpen

Gelukkig gaan wij het je, samen met een onderzoeksteam, wat fleuriger maken. Onderzoekers van de Universiteit van Californië hebben het wondermiddel bedacht. De grote opperbaas, professor Yufeng Lu en zijn collega Cheng Ji—led zijn de helden van de dag. Uit de resultaten van het onderzoek bleek dat het middel de alcoholpercentage met 45 procent afnam in een kleine vier uur. Betekent inderdaad niet dat ‘ie ineens weg is, maar hé alle beetjes helpen, niet?

Kater komt niet later

Dat is niet het enigste goede nieuws. Zelfs de na-effecten van alcohol wisten ze te verminderen. Zo kunnen we wel eens na een zware nacht drie dönermenu’s in dezelfde staat als gisteravond op de vloer of in het toilet vinden. Werkt dus ook nog eens met het pilletje. Vooralsnog gooien ze de anti-katerpil nog niet op de markt. Er moet nog eerst voldoende onderzoek gedaan worden voordat ze rechtszaken aan hun broek krijgen vanwege meerdere doden door de pil. Safety first. We blijven het pilletje natuurlijk volgen. Als ‘ie op de markt verschijnt, bent jij de eerste die het hoort. Plop er nog maar een open dan!

How To Beer GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Er is een nieuw wondermiddel dat je van je kater helpt
Sluiten