Karen’s Diner opent haar deuren in Amsterdam: “Great Burgers & Very Rude Service”

Als je uiteten gaat, wil je toch wel lekker in de watten gelegd worden als het aan ons ligt. Toch denkt Karen’s Diner hier heel anders over. Hier schelden ze je rustig de huid vol als je weer eens loopt te zeuren over dingen. Ze schelden je ook uit als je jezelf wel gedraagt hoor. Er hoeft geen reden voor te zijn of je krijgt de meest bizarre scheldwoorden om je oren. Bijzonder concept als je het ons vraagt.

Karen’s Diner staat erom bekend flink te schelden. Op TikTok zie je regelmatig gasten die helemaal vol gescholden worden. Dit is niet omdat het personeel je niet mag, maar dit is het verkooppraatje van het bedrijf. Hun slogan is dan ook: “Great Burgers & Very Rude Service”. Origineel toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karen’s Diner (@karensdinerofficial)

Karen’s Diner groeit flink

De toko is al te vinden in verschillende grote steden in Australië, Melbourne, Sydney en zelf in Brisbane hebben ze al een Karen’s Diner. Ook in Engeland is het concept een echte knaller geworden. Manchester en Sheffield waren de gelukkigen waar dit concept uit de grond werd gestampt. Dit jaar zijn de plannen van het bedrijf om ook naar Amerika te verkassen. Zo zullen Chicago en New York het restaurant mogen verwelkomen. O ja, ons eigen land gaat er ook eentje rijker worden, want Amsterdam krijgt er ook een! We kunnen dus zelf ook gaan genieten van een goede scheldpartij en een lekkere burger. Al is het natuurlijk niet voor tere zieltjes.

Amsterdam verwelkomt Karen’s Diner

Wij zien dat wel zitten hoor, een keertje lekker eten en je vol te laten schelden. Leuk als je bijvoorbeeld met je schoonouders uit eten gaat, moet je gewoon niet zeggen waar je heen gaat. Wil je nou eten bij Karen’s Diner, reserveer dan wel effe, want anders kan je zomaar naar huis worden gestuurd. Het is er namelijk altijd super druk. Wanneer het restaurant haar deuren opent is helaas nog niet bekend, wij hebben er zin in!

Reageer op artikel:
Karen’s Diner opent haar deuren in Amsterdam: “Great Burgers & Very Rude Service”
Sluiten