Tinder kan wel inpakken: er komt een datingsite voor Kanye fans

Redactie 16 mrt 2018 Entertainment

Haal Tinder, Happn en de hele reutemeteut maar van je tellie af, er is een nieuwe datingsite in town! Eentje die zich richt op de crème de la crème van de hedendaagse samenleving, want deze datingsite is alleen geschikt voor Kanye West fans. Yeezy Dating heet ‘t. De tool waarmee jij jouw eigen Kim kont moet gaan vinden.

Klinkt magnifiek toch? Scheidt het kaf van het koren zo lekker. Ben je geen Kanye fan? Dan wil je ook niks met een Kanye fan, dus dan hoef je je niet in te schrijven. Wel zo makkelijk. De Yeezy adepten kunnen op hun beurt gewoon eindeloos discussiëren over meesterwerk The Life of Pablo, aanstippen wat hun favoriete tekst is My Beautiful Dark Twisted Fantasy of hun favoriete track van The College Dropout.

Ho ho, niet allemaal tegelijk. Nog eventjes geduld, want Yeezy dating is nog niet live. Maar als we Kanye & consorten moeten geloven dan zal het project ‘sometime this March’ de ether ingeslingerd worden. We kijken nu al uit naar de eerste Yeezy dating baby’s, en dan vooral naar de namen die ze krijgen.

Reageer op artikel:
Tinder kan wel inpakken: er komt een datingsite voor Kanye fans
Sluiten