We interviewden tweeling Reinders over bucketlists, grappige feitjes en gekke verhalen

Redactie 16 jun 2018 Girls

De FHM500 is een tijdje uit en iedereen heeft het erover. Momenteel shined de Gouden Bijbel in alle stadions tijdens het WK voetbal. Zelfs Poetin schijnt er eentje op de kop te hebben getikt. Koopt ‘ie voor maar één reden: de tweeling Reinders. Julie en Marie Reinders staan in de FHM500 en dat doet het blad zeer zeker eer aan. We interviewden hun over allerlei leuke zaakjes.

Hey hallo zusjes Reinders. Waar kennen we jullie van?

Julie: Wij zijn van het merk Reinders. Het is een damesmerk en we groeien steeds meer. Momenteel hebben we grootste plannen om ons merk te verhuizen naar een nog grotere pand. Binnen vier jaar zijn we naar grote hoogtes gestegen. We zitten zelfs momenteel in Duitsland, België, Salzburg, Tsjechië, maar ook Curaçao. Het gaat lekker dus.

TEE’S R BACK?Matching with the tracking styles!! #reinders #tommorow #in #the #stores #and #online what #do #you #girls #think ?

A post shared by ???????? (@reindersjm) on

Heel leuk allemaal dat drukke leventje van jullie, maar wat doen jullie als je niet aan het werkt bent?

Julie: Na het werk ga ik lekker naar het strand en ga dan daar de strandtent Hippie Fish. Samen met Marie zijn we ook heel veel samen met familie. Onze zus heeft sinds kort een winkel geopend en daar zijn we nu ook vaak te vinden. Uitgaan doen we eigenlijk niet. Het is gewoon lekker om heel lang op het strand te zitten en te chillen dan hele grote feesten af te gaan.

Marie: Ik woon in Haarlem. Als het daar heel mooi weer is ga ik daar met vrienden varen in de stad. Sinds kort heb ik samen met mijn vriend een puppie. We kunnen nu iets minder doen. Verder lekker op het terras wat drinken. We zijn ook echt heel vaak samen.

Best friend goals??‍♀️ #reinders #tracking #styles #comment #tag #your #bestie

A post shared by ???????? (@reindersjm) on

Dat is inderdaad heerlijk om te doen. Wat vinden jullie het leukste aan jezelf?

Julie: Qua uiterlijk toch wel mijn haren en mijn ogen. Qua innerlijk ben ik heel open, soms misschien wel te bot. Eerlijkheid is voor mij heel belangrijk. Ook kan ik heel hard om mijn eigen grappen lachen. Vind mezelf heel erg komisch, terwijl anderen dat weer niet vinden.

Marie: Mijn mooie lange haren en mijn wenkbrauwen. Daar staan we samen toch wel bekend om. Ook het tintje van mijn huid is wel mooi. We gunnen anderen altijd alles. Het is geven, geven, geven.

Julie: Je bent te gul.

Marie: Klopt, misschien ben ik te lief voor deze wereld. Ik ben een stier, dus kan ook heel koppig zijn. Ik ben echt recht door zee. Ik denk dat je dat ook moet zijn in de modewereld.

Lemon ? or Melon ? #reinders #coco #crochet ? #holdingmybreathy

A post shared by ???????? (@reindersjm) on

Wat is irritant en zo leuk als tweeling?

Julie: Mensen zien je als een persoon. Ze zien ons niet als Julie of Marie, maar altijd samen als tweeling. Veel mensen denken ook dat als ik iets denk dat Marie dat ook weer zo ziet. Ze zien ons niet los van elkaar. Het leuke is dat je elkaar snel herkent in dingen. Je hebt een tweede ik zeg maar, dat is heel fijn. Je begrijpt elkaar.

Wat is dan het grappigste wat jullie samen ooit hebben meegemaakt?

Julie: Dat jouw vriend mij vast pakte en wilde gaan. Hij was toen heel erg dronken. “Wat doe je”, riep ik toen heel hard. Dat was heel ongemakkelijk. Ik was ook een tijdje single en was tijdens het uitgaan met jongens aan het dansen. Marie had wel een vriend. Heel veel vrienden kwamen dan naar haar toe dat ik vreemd ging terwijl ze niet in de gaten hadden dat ze de verkeerde aanspraken.

Hey Julie, vertel eens een grappig feitje over jezelf. Marie mag ook hoor. Niet tegelijk.

Julie: Ik ben heel klunzig. Ik val elke dag. Bijvoorbeeld van de trap. Ik houd echt niet van koken. Daar heb ik echt geen geduld voor. Laatst was ik dan een stamppot aan het maken en daar moest melk doorheen. Blijkbaar was die over datum en alles was goor. Op dat moment ben ik er helemaal klaar mee.

Marie: Ze noemen het altijd Marie-opmerkingkjes. Soms gooi ik er dan iets uit waar ik niet over nadenk. Echt zo slecht.

?Can’t be cozier than this? #reinders #cuddlesets ?

A post shared by ???????? (@reindersjm) on

Stel je hebt een leuke date met een man, wat verwacht je dan?

Julie: Voornamelijk moet ‘ie heel attent zijn en heel beleefd. Ik houd helemaal niet van opscheppers. Je hoeft mij dus echt niet met zo’n hele dikke auto op te komen halen of cadeaus te geven. Eigenlijk heel nuchter. Ik houd wel van cliché dingetjes.

Marie: Ik houd ook wel van nuchtere mannen. Romantisch is ook heel belangrijk. Rozen, kaartjes, dat soort dingen. Ik vind ook dat de man meer zijn best moet doen dan de vrouw om de ander te veroveren. Ik zou nooit een jongen op date vragen.

Reinders Jill jogging cozy but cozy but cozy? #reinders

A post shared by ???????? (@reindersjm) on

Maar wat is jullie ultieme man?

Julie: Hij moet tatoeages hebben, niet getint maar ook niet helemaal blank. Ik vind lichte ogen heel mooi en toch stiekem een beetje gespierd. Voor de rest moet ‘ie wel verstand van mode hebben, anders overleef je het niet met mij.

Marie: Voor mij hoeft het niet op uiterlijk te zijn. Ik heb een aantal typetjes waar ik op val. Karakter is gewoon heel belangrijk. Hij moet ook wat meer bescheiden zijn. Tatoeages houd ik dan weer totaal niet van. Oh lange haren vind ik heel tof. Ken je Vikings? Zoiets, zo’n vent met lange haren en een echte volle baard.

Als laatste, wat staat er allemaal op jullie bucketlist?

Julie: Om de Kardashians een keer te kleden. Een grote naam, maar we hebben ook andere mooie namen gehad zoals Candice Swanepoel, Bella Hadid, Romee Strijd en Hailey Baldwin dus dat is al heel vet.

Marie: Onze bucketlist zijn altijd op Reinders gerelateerd. Nooit echt op onszelf. Dat komt omdat we echt willen inzetten op ons merk en we er alles voor over hebben.

together we are stronger?#reinders #loesje #knitwear !!

A post shared by ???????? (@reindersjm) on

FHM500

Julie en Marie Reinders staan samen natuurlijk in de FHM500. Even een tipje van ons, gruwelijk mooie foto. Wil je ze zien shinen? Tuurlijk! Schaf dan even een TABAC product aan en krijg de Gouden Bijbel er gratis bij. Hatsee! Vaderdagtipje, trouwens. Dat is pas mooi uitpakken dit weekend.

Tekst: Niels van Rens

Reageer op artikel:
We interviewden tweeling Reinders over bucketlists, grappige feitjes en gekke verhalen
Sluiten