Keihard lachen met YouTube-grootheden in Judge Me Niet

Redactie 25 jun 2018 Entertainment

YouTube-kanaal Concentrate geeft ons wel vaker programma’s die inzicht geven in het stiekeme leven van BN’ers. Zo was daar ooit het legendarische Zie Ze Liegen, waar menig bekendheid aan de leugendetector werd genageld. Concentrate komt nu met een nieuw programma: Judge Me Niet.

In deze show krijgt een grote groep BN’ers vragen over wie ze van de groep het meeste bij een uitspraak of stelling vinden passen. We komen er bijvoorbeeld achter wie er ooit over de receptie van een hotel heen piste of wie er volgens de mannen en vrouwen de zwoelste versierder is.

Deelnemers in Judge Me Niet

Aan het programma doet een hele reeks celebrities mee zoals Monica Geuze, JayJay Boske, Maradonnie, Emma Wortelboer, Thomas Cox, Danny Froger, Nienke Plas, Defano Holwijn. We krijgen inzichten in hoe ze over elkaar denken en dat gaat gepaard met heerlijke anekdotes. Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Kaj Gorgels met Cherish van Temptation Island als sexy sidekick.

Judge Me Niet staat bol van de hectiek en sensatie.We zien de hele bende op hun eigen troontje loungen terwijl ze elkaar naar beneden halen en sneren uitdelen. Maradonnie zegt dat hij er met lang haar beter uitziet dan Emma Wortelboer en een JayJay Boske die het blijkbaar lekker vindt om in zijn gezicht geklapt te worden. Dit wordt hilarisch.

Komende aflevering

Wat we in de komende aflevering te weten komen is onder andere wie er ooit achterna gezeten werd door een Thaise pimp, wie volgens de rest de zwoelste versierder is en wie er dickpics naar zijn vrienden stuurt. De video komt elke maandag om 17:00 online op het YouTube-kanaal van Concentrate. Dat is nu! Dus ga er lekker voor zitten, hier komt de tweede aflevering van Judge Me Niet. Geloof ons: dit wordt keihard lachen.

Reageer op artikel:
Keihard lachen met YouTube-grootheden in Judge Me Niet
Sluiten