Jorge Lorenzo maakt rentree in MotoGP Grand Prix van Maleisië

Redactie 31 okt 2018 Entertainment

Hij was een tijdje uit de running vanwege een polsblessure, maar na drie gemiste GP’s verschijnt Jorge Lorenzo tijdens de Grand Prix van Maleisië weer aan de start.

De drievoudig wereldkampioen crashte begin oktober tijdens de training van de Grand Prix van Thailand, waarbij hij zijn pols blesseerde. Daardoor miste hij niet alleen Thailand, maar ook Japan en Australië.

De bloedsnelle Spanjaard is door zijn afwezigheid inmiddels afgezakt naar de 9e plaats, maar hij heeft nog twee wedstrijden om met zijn Ducati een betere ranking in het eindklassement neer te zetten.

Jorge Lorenzo heeft snelste ronde ooit op Sepang

In de tussentijd veroverde Marc Marquez op zijn Honda de wereldtitel. Volgend jaar zal Jorge Lorenzo zich bij het team van de wereldkampioen gaan voegen, want dit is zijn laatste jaar in dienst van Ducati. Dit jaar pakte Lorenzo al drie keer de eindzege. Dat hij in staat is om indruk te maken op het circuit van Sepang maakte hij begin van het seizoen duidelijk, toen hij tijdens een testrace de snelste ronde aller tijden neerzette. Dat belooft vuurwerk!

Zondagochtend om 08:00 uur is de start van de Grand Prix van Maleisië, die je zoals altijd live kunt volgen via Eurosport.

Reageer op artikel:
Jorge Lorenzo maakt rentree in MotoGP Grand Prix van Maleisië
Sluiten