Jongen vraagt hulp aan professor om een meisje mee uit te vragen, mét resultaat

Redactie 14 apr 2017 Entertainment

Er is dus dát meisje. Knap, leuk en lief. Normaal gesproken weet je precies wat je moet doen om indruk te maken op de vrouwtjes, maar nu loop je ineens helemaal vast. Wat doe je dan? Je professor om raad vragen, dacht Jake.

Het begon eigenlijk als een geintje. Jake vroeg zijn professor om hem te helpen hét perfecte berichtje te creëren om een meisje mee uit te vragen. De professor ging hier bloedserieus op in en maakte een uitgebreid plan gebaseerd op drie kernmodellen, Ethos, Pathos, Logos. Deze staan ook bekend als de technische middelen van overtuiging.

Bij Ethos draait het om het karakter en de goede wil. Jake is natuurlijk een aardige vent die iemand wilt helpen. Pathos draait om het bespelen van de emoties van je publiek, ofwel je potentiele date. Hier doet de hond zijn intrede, Jake spotte de hond op instapics van zijn droommeisje Hannah. Meisje houdt van honden, dus slim om deze in de date te betrekken. Bij Logos moet de date eigenlijk als ‘logische stap’ beschouwd worden. Hannah is druk aan het verhuizen dus ontspanning en een fijne maaltijd zijn zeker welkom dan.

Deze technieken voor overtuiging werken al sinds de tijd van Aristoteles en ook nú werkt het! Door de hulp van zijn professor en de klassieke theorieën regelt Jake het gewoon. Wie zei dat professoren en mega oude stof saai waren?

Zowel meiden als jongens gaan helemaal los op twitter, ze vinden de actie helemaal top.

 

Bored Panda

Reageer op artikel:
Jongen vraagt hulp aan professor om een meisje mee uit te vragen, mét resultaat
Sluiten