Jonge Muay Thai monster hakt benen onder je vandaan en knalt je gezicht tot moes

Redactie 23 jun 2018 Entertainment

De discussie welke vechtsport het meest dodelijkst en het gevaarlijkst is gaat al lange tijd. Daarom is MMA en de UFC zo tof omdat daar allerlei verschillende soorten vechtstijlen samenkomen. Een soort vechtsport die we graag wat vaker binnen de UFC zouden willen zien moet wel Muay Thai zijn. We zien af en toe Muay Thai vechters voorbij komen die meer op houthakkers voor benen lijken. Zoals deze jonge vechter genaamd Manachai Yokkaosaeinchai. Door de video met een aantal van zijn hoogtepunten zijn we blij hopelijk nooit ruzie met hem te krijgen. 

Professionele Muay Thai vechters beginnen op zeer jonge leeftijd met de sport. Trap machine Manachai Yokkaoseanchai begon op acht jarige leeftijd met de sport, de meesten beginnen nog jonger.

Lichaam als wapen en schild

Muay Thai vechters gebruiken het hele lichaam als een gevaarlijk wapen en schild. Van de krachtige en keiharde vechtstijl denkt men dat die al door soldaten vroeger gebruikt werd. Ook door lokale boeren om zichzelf en hun land te verdedigen. Lang voordat Muay Thai als een sport gezien werd, was het een belangrijke overlevingsmiddel om je vijanden mee te kunnen bevechten en jezelf te kunnen verdedigen.

Manachai het beest

In de video zien we Manachai aan het werk, de jonge vechter moet wel een van de meest dodelijke Muay Thai vechters ter wereld zijn. De manieren waarop hij benen weg trapt en geen rust lijkt nodig te hebben, zijn ronduit angstaanjagend. Check de video om met je eigen ogen te bewonderen wat voor gestoorde vechtmachine deze jongeman is.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Jonge Muay Thai monster hakt benen onder je vandaan en knalt je gezicht tot moes
Sluiten