Johnny English is na 7 jaar weer terug met derde komische Bond-parodie

Redactie 5 apr 2018 Entertainment

Het heeft toch even geduurd, maar liefst zeven jaar, hij is eindelijk terug: Johnny English. De Mr. Bean van de James Bond, letterlijk en figuurlijk, gaat ons weer een komisch Bond-avontuur laten meemaken. You love him or you hate him, toch verschijnt er altijd wel een stiekeme glimlach op je gezicht.

De vorige twee films van Rowan Atkinson waren best goed. Er zaten natuurlijk de gebruikelijke clichés in, maar over het algemeen een toffe familie-en actiefilm ineen. Natuurlijk geen James Bond, maar dat mogen we ook niet verwachten van een comedy.

Bondgirl

Agent English krijgt in deze film te maken met een aantal undercoveragenten die hij op zijn eigen manier moet zien te ontcijferen. Natuurlijk met een grote dosis humor. Op gebied van vrouwen is de cast ook niet mis, Olga Kurylenko zal haar charmes tonen. Olga is zeker niet vreemd van deze setting. Ze speelde namelijk de Bondgirl in Quantum of Sollace. Natuurlijk zal Johnny English zijn ‘charmes’ in de strijd moeten gooien om informatie los te peuteren bij deze prachtige dame.

De oude cast is ook weer terug. Zo is Ben Miller weer van de partij als de trouwe sidekick van English en speelt Emma Thompson de MI 17-baas. We zijn benieuwd of deze English film zich kan tippen aan de vorige delen. Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden, dus een beetje verwachtingen hebben we wel. De film draait vanaf 20 september in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Johnny English is na 7 jaar weer terug met derde komische Bond-parodie
Sluiten