John McAfee is de meest paranoïde multimiljonair op aarde

luc 29 jul 2015 Entertainment

John McAfee – oprichter van McAfee AntiVirus – is niet je typische entrepreneur. En dat geeft ons weer hoop. Deze man heeft nogal wat bizarre dingen meegemaakt tijdens zijn wilde leven. Wij geven je vijf voorbeelden waarmee John heeft bewezen dat hij geen doodgewone software magnaat is.

1. McAfee was de hoofdverdachte in een moordzaak

In 2012 werd McAfee de hoofdverdachte in de moordzaak van Gregory Faull nadat laatstgenoemde was doodgeschoten in Belize. Blijkbaar hadden McAfee’s buren evenals Gregory Faull John geconfronteerd over zijn enge honden en agressieve security guards. McAfee’s paranoia werd duidelijk nadat hij de minister president van Belize ervan beschuldigde dat hij John niet aardig zou vinden en dat ze hem dood zouden willen hebben. Maar hier bleef ‘t niet bij.


2. McAfee ontsnapt naar Guatemala

Deze video verklaart niet alleen waarom McAfee is ondergedoken in Midden-Amerika, maar laat ook zien dat zijn paranoia nog wat is gegroeid tijdens zijn vlucht in Guatemala. Nadat hij de hoofdverdachte in de moord op Faull werd, vluchtte McAfee naar Guatemala om asiel aan te vragen, maar de president van Guatemala weigerde hem toegang. Het was dankzij VICE dat McAfee werd gearresteerd en naar de Verenigde Staten werd gebracht nadat foto’s van hem werden gepubliceerd waarin GPS-coördinaten aan hen werden gehecht. Met betrekking tot video blootstelling, is McAfee niet iemand die zijn imago verstopt. Kijk maar naar punt 3!
 

3. McAfee’s bizarre video waarin hij alle geheimen ontrafeld

Alle geruchten over John, van de moord op Faull tot aan de zeven vrouwen waarmee hij tegelijkertijd zou slapen. Op een vreemde, maar geestige manier, biecht hij alles op.

4. Toen hij met zeven vrouwen tegelijkertijd leefde

Al enigszins opgeklaard in voorgaande video, maar het blijft bizar. Zeker nadat meerdere vrouwen toegaven dat ze hem hebben geprobeerd te vermoorden. Wederom een mysterie rondom John McAfee.

5. John was paranoia als de neten
Zijn paranoia maakt hem excentriek, maar heeft ervoor en zorgt er nog steeds voor dat hij bizarre avonturen meemaakt. Het ontsnappen aan een moordzaak, aan vrouwen die hem willen vermoorden en de vele geweren waarmee hij constant rondloopt zeggen genoeg. Deze man is gek! Hij gedraagt zich als een virus, maar is de oprichter van één van de bekendste anti-virus software bedrijven ter wereld. Als hij zo net zo paranoia is dat er een virus op zijn pc binnenkomt als één van voorgaande punten, dan raden wij iedereen aan McAfee anti-virus software aan te schaffen.

Reageer op artikel:
John McAfee is de meest paranoïde multimiljonair op aarde
Sluiten