Joel Beukers blijkt ook een uitstekende motivatiecoach

Redactie 4 okt 2017 Entertainment

We kennen Joel Beukers allemaal als de schreeuwende fitnessgoeroe die altijd voor goud gaat. Of het nou z’n nieuwe auto of horloge is, hij in de sportschool staat of in de club vodkaatjes aan het wegtikken is: Joel gaat voor goud. Maar achter dat borstgetrommel en geschreeuw zit ook gewoon een hele slimme ondernemer.

Hoe denk je anders dat ‘ie een Lamborghini Hurácan heeft kunnen lappen? Niet alleen is hij een slimmer ondernemer, maar ook een bijzonder aardig motivitatiecoach. Dat wisten we al van z’n Voor Goud-app. Stimulerende eindbaas is het. Je durft eigenlijk niet meer naar de kleedkamer te gaan met een schreeuwende Joel in je oor. Ze zouden hem zaterdag voor de wedstrijd van Oranje even een peptalk moeten laten geven zodat we dat WK alsnog gaan behalen, moet je kijken hoe onze Oranje welpjes opeens door het vuur gaan voor elkaar. 

Joel is effe lekker op vakantie geweest, maar hij is back in business. Uiteraard breken we de tent af, flaneren we voor goud op de boulevard en moeten we allemaal ons maatje het nest uit taggen, maar hij vertelt ook interessante informatie hoe hij iets heeft gemaakt van z’n leven. Welke investeringen hij heeft gedaan, waardoor hij nu de 29-jarige jongen is die in een Lamborghini rijdt. Ook leuk om een keer een andere kant van deze eindbaas te zien. Emile Ratelband kan wel inpakken!

Meer Joel Beukers? Check hier ons interview met onze favoriete tentafbreker

HOE IK IN MEZELF HEB GEÏNVESTEERD?

HOE IK IN MEZELF HEB GEÏNVESTEERD?Tag je Groei-Maatje!????#MOTIVATIE: ik vertel jullie wat mijn belangrijkste investering is geweest, en vooral wat jij kunt doen om in jezelf te investeren met minimale kosten. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen motiveren, GA VOOR GOUD, laat een reactie achter, ik lees ALLES!?????SCOOPIE DERBIJ!? LEKKER: http://bit.ly/V2VOORGOUDFLANEER-KLEDING: https://beukersgoud.nlMIJN LEAN BULK PROGRAMMA HIER: http://bit.ly/SPIEROPBOUWGOUDDROOG"Voor Goud" fitness app voor zowel IPHONE als ANDROID: http://onelink.to/a376x2Joel BeukersClean NutritionVoor Goud – App Joel Beukers

Geplaatst door Joel Beukers op dinsdag 3 oktober 2017

Reageer op artikel:
Joel Beukers blijkt ook een uitstekende motivatiecoach
Sluiten