Genomineerde #3 voor de Gent of the Year-award: Joel Beukers

Redactie 19 mei 2018 Entertainment

De stembussen voor de FHM500 zijn helemaal open en op dit moment wordt er tot rokende servers aan toe gestemd op FHM500.nl. Wie behalen uiteindelijk een plekje in het magazine? Dat zien we na 24 mei, als de mooie vrouwenbijbel verkrijgbaar zal zijn. De FHM500 is natuurlijk een ode aan de vrouw, maar laten we ook de mannen niet vergeten! Daarom hebben we dit jaar de TABAC Gent of the Year-award in het leven geroepen.

Waar moet de Gent of the Year aan voldoen? Het moet allereerst een toffe peer zijn. Een man die zichzelf altijd op een puike manier weten te presenteren waarbij wij denken: Ja, daar willen we wel een biertje mee drinken. Sympathiek, stoer, verzorgd en stijl zijn de sleutelwoorden in de jacht naar succes om deze award in de wacht te slepen. De aankomende weken zullen we de vier genomineerden allemaal aan je voorstellen. Onze derde genomineerde is Joeeeeeeeel BEUKERS!

FLANEREN?

A post shared by JOEL BEUKERS? (@joelbeukers) on

Hij gaat voor goud en hij breekt de heeeele tent af. Fitnessfenomeen timmert al een paar jaar aan de weg en hij blijft ons verbazen. Het begon nog als geintje door zijn zwarte Maserati goud te spuiten. Dat liep allemaal een beetje uit de hand, want inmiddels heeft hij een gouden gym, een gouden Lamborghini Huracan en een gouden Rolls Royce Phantom. De stijl van Joel is anders dan bijvoorbeeld een meer sophisticated Valerio Zeno. Maar hij heeft een compleet eigen stijl ontwikkeld en daar draait het toch om bij stijl, iets jezelf eigen maken. Of dat nou is met een hoop geschreeuw en gouden Lamborghini’s of met een driedelig pak en een boek van Immanuel Kant in de hand dat maakt niet uit.

Achter het gorillagedrag van Joel zit eigenlijk een hele slimme, doordachte strategie. Een tactiek die hem voor zijn 30e miljonair heeft gemaakt en waardoor hij nu in een gouden Lambo en Rolls voor de deur heeft staan. En dat is een prestatie om je petje diep voor af te nemen. Bovendien komt hij altijd weer verzorgd en strak getrimd voor de dag, en dat is iets waar onze vrienden van TABAC Fragrances erg gelukkig van worden.

Daarom met recht genomineerd voor de TABAC Gent of the Year Award! Dit weekend wordt de laatste genomineerde voorgesteld, waarna er gestemd kan worden op de man die volgens jullie de Gent of the Year-award verdient. Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram! Hier kun je stemmen op Joel Beukers voor de Gent of the Year award.

Foto: Instagram Joel Beukers

Reageer op artikel:
Genomineerde #3 voor de Gent of the Year-award: Joel Beukers
Sluiten