Joaquin Phoenix bevestigt dat hij de nieuwe Joker is

Redactie 11 jul 2018 Entertainment

Eindelijk weten we zeker wie The Joker gaat spelen in de nieuwe film die ons meer vertelt over het ontstaan van Clown Prince of Crime, want Joaquin Phoenix krijgt de eervolle taak om de kwaadaardige bad guy te gaan vertolken in een nieuwe film. De Her en Gladiator acteur is daarmee de opvolger van Heath Ledger, Jack Nicholson en Jared Leto.

Volgens The Hollywood Reporter begint de acteur in september met filmen van de DC Universe film. Volgens bronnen speelt het verhaal zich af in de jaren ’80 en zien we hoe één van de tofste schurken uit de filmgeschiedenis is ontstaan.

Iedere acteur die The Joker speelt, zit met een behoorlijke erfenis van Heath Ledger opgescheept. Zijn vertolking wordt alom geprezen, maar met hulp van Martin Scorcese moet het met Joaquin Phoenix toch ook goed komen. Wij verwachten er in ieder geval veel van.

Harley Quinn

NME bevestigde eerder al dat we ons mogen verheugen op een spin-off van Suicide Squad over Harley Quinn met in de hoofdrol Margot Robbie. En er komt ook nog een Joker-film met Jared Leto in de hoofdrol. Genoeg traktaties van DC Comics dus aankomende tijd.

Foto: Flickr.

Reageer op artikel:
Joaquin Phoenix bevestigt dat hij de nieuwe Joker is
Sluiten