‘JIM’ van Jim Beam is ’s werelds eerste slimme drankdispenser

Redactie 16 dec 2017 Entertainment

Met ‘Siri’ heeft Apple de vriendelijke vrouwelijke stem die je op de meest bizarre vragen van een antwoord kan voorzien. Jim Beam heeft de ‘JIM’, de cynische mannenstem zonder verstand van de dagelijkse bezigheden maar die perfect weet wanneer het tijd is voor een goed glas whisky. De geniale reclame kan echter wel met een flinke slok whisky genomen worden.

De smart whisky dispenser is navulbaar en zou op jouw commando een goed glas bourbon in kunnen schenken. Zelf zegt Jim Beam dat het de allereerste slimme karaf is met stemassistentie waarop jij hebt gewacht. “Ontwikkeld met meer dan 200 jaar bourbon-knowhow, brengt ‘JIM’ de charme van Kentucky en baanbrekende shot-inschenk functionaliteit naar elke thuisbar.” Nou, kom maar op dan.

In de wereld waar tegenwoordig alles niet smart genoeg kan zijn, lijkt het een beste uitvinding. De prijs van €29,80 valt ook niet tegen. De ‘JIM’ die zou werken op een 3G verbinding en vanaf 15 december te bestellen zijn, lijkt een goeie grap te zijn van de whisky producent uit 1795. Maar dat maakt de clip er niet minder om. We kunnen alleen maar hopen dat de grap in de toekomst omgetoverd wordt tot een gruwelijke werkelijkheid.

Manners

Reageer op artikel:
‘JIM’ van Jim Beam is ’s werelds eerste slimme drankdispenser
Sluiten