Jessie Graff zorgt voor nieuw hoogtepunt bij Ninja Warrior

redactie 31 aug 2016 Entertainment

Ninja Warrior is het spelprogramma dat niet bedoeld is voor pussy’s. De drie obstakelbanen die je moet overwinnen zijn onmogelijk voor de normale mens. Alleen de allersnelste, sterkste, lenigste en meest gemotiveerde ninja’s onder ons maken een kans. Dat het loodzwaar is wordt bevestigd doordat pas na zeven jaar een strijder het voor elkaar kreeg om de laatste en lastigste baan te voltooien. In deze editie de onvoorstelbare heldin Jessie Graff.

Het programma staat garant voor sensatie en is daarom ontzettend populair. Het wordt inmiddels in meer dan twintig landen geproduceerd en in meer dan 157 uitgezonden. Het toffe is dat het momenteel door SBS in Nederland geproduceerd wordt. Ze zijn nog op zoek naar bikkels die mee willen doen maar als dat rond is komt er eindelijk weer een programma waar je thuis voor wilt blijven.

In deze aflevering van Ninja Warrior verschijnt de 32-jarige stuntvrouw Jessie Graf aan de startblokken. Een vrouw met wie niet valt te fucken. Ze heeft een zwart band in Tae Kwon Do en Kung Fu en is getraind in vijf andere vechtsporten. Daarnaast is ze fucking goed in polsstokhoogspringen en turnen. Ze is wat je kunt noemen een fitgirl extreme. Haar Instagram staat vol met trainingsvideos waar je al bijna spierpijn van krijgt door naar te kijken.

Dat Jessie een pittige tante is moge duidelijk zijn en nu heeft ze zelfs geschiedenis geschreven. Ze is de eerste vrouw ooit die de eerste baan succevol heeft doorstaan. Dit gebeurde in Las Vegas terwijl ze nog 12 seconden op de klok over had. Wat een beest van een vrouw. Wat ons betreft heeft ze dat Wonder Woman pakje van d’r meer dan verdiend. Wat een ongelofelijke atlete.

Reageer op artikel:
Jessie Graff zorgt voor nieuw hoogtepunt bij Ninja Warrior
Sluiten