Dat de mannen bij het magazine Maxim smaak hebben, wisten we al lang. Kate Upton is niet voor niets verkozen tot de knapste vrouw ter wereld. Naast al die top rijtjes blijven de gasten ons vrouwelijk schoon geven. Nu is Jessica Naz aan de beurt en meteen staat onze spijkerbroek op springen.

We weten allemaal dat fruit hartstikke gezond is voor ons. We blijven het dan ook zeggen dat je eigenlijk één stuk fruit per dag moet eten. Wij eten het liefst een sappige perzik, als je snapt wat wij bedoelen. *wink, wink* Model Jessica Naz weet wel waar haar kwaliteiten liggen. We hebben toch meerdere malen met open mond naar haar gekeken. Niet wetende dat we ondertussen drie emmers aan speeksel aan het vullen zijn.

Abonnementenregen

We hebben in tijden nog niet zo’n adembenemende, om het maar netjes te zeggen, video’s gezien. Die blik de ze heeft als ze jou aankijkt. Het is alsof ze recht voor je ligt en aan een perzik zuigt. Onze fantasie slaat (bijna) op hol. Jessica Naz staat namelijk op de cover van de Franse Maxim. Doet ze potverdorie goed, want wij weten heel zeker dat er na zo’n fotoshoot automatisch een abonnementenregen ontstaat. Maar goed, we hebben het hier even over die video’s. Jongens, wat hebben we ineens zin in perziken.

Lifeguard on duty πŸ– @dreamstatelive

A post shared by Jessica Naz πŸ‘ (@jessicanaz) on

🌚 @telaviver

A post shared by Jessica Naz πŸ‘ (@jessicanaz) on

Buckle up 🚘 @5twenty1 @brenna_the_bee

A post shared by Jessica Naz πŸ‘ (@jessicanaz) on