Jeans voor mannen met gespierde benen

Redactie 19 jan 2018 Entertainment

Het is winter, het is koud, guur en het liefste zit je binnen lekker warm met een sweather en een lange spijkerbroek. Na flink trainen in de gym heb je je beenspieren helemaal opgepompt, maar helaas, ze passen niet in je degelijke spijkerbroek. Daar hebben Kevin en Aschwin een oplossing voor bedacht.

Het begon bij deze heren als irritatie en leidde uiteindelijk tot een succes. De stichters van dit wonder idee werken zich graag kapot in de gym, maar hebben daarnaast ook een kantoorbaan. Elke broek die werd aangetrokken paste niet vanwege de immense beenspieren. Kevin en Aschwin begonnen een onderzoek en ontwikkelden uiteindelijk Vitrivian Denim: speciale jeans voor een atletisch lichaam.

jeans gespierde benen
Foto: Vitruvian

Wat de broek verschilt met normale denim spijkerbroeken is dat hier een stretch inzit. Zo kunnen je dikke kuitspieren ideaal in deze blauwe rakkers tevoorschijn komen. Je kunt er zelfs mee sporten! Ideaal als je tijdens de koffiepauze op het kantoor even een lading energie wil uitoefenen op je vreselijke baas.

jeans gespierde benen
Foto: Vitruvian

De heren zijn een Kickstarter project gestart met een uiteindelijk doel van 15.000 euro. Natuurlijk hebben wij altijd geloofd dat dit wonderlijk idee het ging halen, ze hebben hun doel zojuist bereikt! Dat weerhoudt je niet om deze krachtjeans vandaag nog te scoren! Voor 79 euro per stuk kun jij gaan showen met deze rakkers.

Reageer op artikel:
Jeans voor mannen met gespierde benen
Sluiten