Jean-Claude Van Damme krijgt ster op Walk of Fame

redactie 11 sep 2018 Entertainment

Dat Jean-Claude Van Damme een geweldig acteur is, dat wisten we natuurlijk al.  Wij vonden het dan ook niet meer dan terecht dat de spierbundel uit België afgelopen zondag een ster kreeg op The Wall of Fame. Zijn nieuwe film Lukas ging diezelfde dag in première. 

De Muscles from Brussels was afgelopen zondagavond eregast op het filmfestival in het Belgische Oostende. In het gezelschap van zijn vrouw en ouders onthulde hij zijn eigen ster op The Wall of Fame. Zijn fans waren door het dolle heen. Een fan was zelfs zo enthousiast dat hij door de security eruit werd gezet. In de bioscoop op het filmfestival werd de nieuwe film Lukas met Van Damme in de hoofdrol vertoond.

Lukas

Lukas is een snoeiharde Franse vechtthriller. Lukas werkt als uitsmijter in een nachtclub, waar hij regelmatig klappen uitdeelt. Naast deze harde baan is hij papa van een dochtertje van 8. Het opvoeden van haar gaat hem niet gemakkelijk af. Op een dag wordt het Lukas zwart voor  de ogen, hij verliest zijn zelfbeheersing en belandt in de gevangenis. De voogdij over zijn dochter verliest hij, maar kan hij weer terugkrijgen wanneer hij samenwerkt met Interpol.  Zij willen hem gebruiken om een Nederlandse crimineel op te pakken die in België actief is. Spannundd!

Het is nog niet bekend wanneer Lukas in de Nederlandse bioscopen te zien is. De film draait al wel in België. Gelukkig hebben wij wel de trailer voor je.

 

Reageer op artikel:
Jean-Claude Van Damme krijgt ster op Walk of Fame
Sluiten