Je ogen smelten uit hun kassen bij het zien van deze 3 dampende patta’s

redactie 22 mei 2016 Entertainment

Sneakers zijn de het gift that keeps on giving. Onder elke outfit te dragen en dagelijks toffe nieuwe releases. we houden je graag op de hoogte van al het vets wat voor jou tussen de oneindige stroom aan sneaker releases. We hebben weer drie schoenen gevonden waarmee je een gevulde woonkamer tijdens een huisfeestje muisstil krijgt als je je entree maakt.

Adidas Samoa-Vapor Grey

Het Samoa pack van adidas zat vol met lekker hapjes voor je voeten maar de vapor grey is toch onze favorite. De bijna ASIC-achtige stapper is wat we aanhebben in onze dromen. Geknuffeld in varkenssuède is het alsof je op wolken loopt. De juiste combinatie stoere stapper en gelikt schoeisel.

KITH Cockatoo Green ASICS GEL-Lyte III

Als we KITH en Ronnie Fieg zeggen dan moeten jullie al gaan watertanden. Ronnie Fieg is het brein achter schoenenwinkel KITH in New York en heeft misschien we de beste ASIC collaborations achter zijn naam staan. Zo ook de meest recente. De zool en de upper werken samen zoals Jay Z en Kanye dat deden op hun album Watch te Throne. Perfect!

Nike Cortez Ultra Breeze

Één van de meest iconische schoenen ooit heeft een zomerse en luchtige make over gekregen. De Nike Cortez steelt de harten van mensen wereldwijd al sinds 1972. Bedacht door mede-oprichter van Nike, Bill Bowerman, om atleten van schoenen te voorzien om op te trainen. Hij is uitgebracht tijdens het hoogtepunt van de Olympische Spelen van 1972 en is sindsdien niet meer van de schappen gehaald. Nu is hij te verkrijgen in de meest relaxte stof ter wereld die jou de zomer wel door sleept.

Reageer op artikel:
Je ogen smelten uit hun kassen bij het zien van deze 3 dampende patta’s
Sluiten