Je kunt vanaf deze maand met Johan Cruijff dribbelen in PES 2018

Redactie 12 feb 2018 Entertainment

Dat de nodige helden al voorbij zijn gekomen in voetbalgames als FIFA, hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Met ‘n Gullit en Koeman hebben we al even kunnen oefenen, maar nog nooit konden we aan de slag met de legendes der legendes. Gelukkig komt daar nu verandering in. De beste voetballer aller tijden, de grootmeester van het tikkie takka spel van Barcelona, de geroemde nummer 14, en dan hebben we ‘t natuurlijk over Johan Cruijff, is vanaf deze maand beschikbaar in de nieuwe game PES 2018. Konami, de maker van PES, maakte dit goede nieuwtje deze week bekend.

Cruijff zal worden toegevoegd aan het MyClub Legend binnen het spel. Hiermee kan je Cruijff laten spelen voor je favoriete club. Deze modus is (voor de FIFA gamer) vergelijkbaar met de FUT (FIFA Ultimate Team). Naar alle waarschijnlijkheid gaat Johan Cruijff de beste speler van het spel worden.

Hoe gruwelijk goed dat precies is en wanneer de oud-voetballer wordt toegevoegd blijft nog even ‘n verrassing. Check de bekendmaking hieronder.

Foto: barcasource

Reageer op artikel:
Je kunt vanaf deze maand met Johan Cruijff dribbelen in PES 2018
Sluiten