Winter is coming, ook in Edinburgh, Schotland. Mocht je daar nou binnenkort naartoe gaan, dan hebben wij nog wel een leuke tent voor je. De pop-up bar Blood and Wine is helemaal in Game of Thrones stijl ingericht zodat jij je bier uit kelken drinkt en het vlees met je tanden van het bot scheurt.

Wij vertelden eerder al hoe tof Edinburgh is en dan komt deze epische bar ook nog eens in de stad. Als je over de drempel stapt, waan je je meteen in Westeros. Je let meteen op je woorden omdat je niet wil dat je ogen eruit worden geperst door The Mountain. Elk hoekje van de bar ademt Game of Thrones. Of het nou gaat om het wapen van de Starks of het zwaard van John Snow.

Met A Song of Ice and Fire op het menu verwijzen ze naar andere boeken van George R.R Martin. Dit is een stuk toffer dan de Harry Potter pop-up store op Utrecht CS. De bar is open op woensdag en donderdag tot en met eind februari, dus dat wordt snel boeken als je er nog heen wil. The Pop Up Geeks zijn van plan om hetzelfde concept met Harry Potter en The Walking Dead uit te werken.