Je kunt nu dus samen met je vrienden een Porsche kopen

redactie 20 apr 2016 Machines

Het gezamenlijk leasen van horloges of boten kon al veel langer, maar nu kan het ook in autoland. Porsche Nederland is namelijk een actie begonnen genaamd Share a Porsche, waar jij met maximaal vier vrienden een jongensdroom uit kunt laten komen: rijden in een (gebruikte, maar nog zeer jonge) Porsche 911, Boxster of Cayman!

Leaseconstructie
Het gaat om een private leaseconstructie van 12 of 24 maanden waarbij elke deelnemer een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag wordt vastgesteld op basis van een voorheen bepaald aantal kilometers. Behalve brandstof zijn alle vaste lasten bij dit bedrag inbegrepen, dus ook onderhoud, motorrijtuigenbelasting, wegenbelasting, pechhulp, afschrijving en verzekering. De leaseconstructie is opgesteld onder het Keurmerk Private Lease, wat garant staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Na het verlopen van de leasetermijn is het mogelijk de Porsche alsnog aan te schaffen.

Share a Porsche-app
Ritjes met de Porsche kun je samen met je vrienden inplannen via de Share a Porsche-app. Ook andere vitale informatie is daar te vinden, zoals het resterende kilometertegoed. Share-a-Porsche is beschikbaar bij alle Porsche centra in Nederland. Een actueel aanbod van beschikbare wagens kun je vinden op de website. Mocht je buiten de site om een mooie gebruikte Porsche hebben gevonden, dan kun je altijd met de dealer in overleg over een eventueel leasecontract.

De Share a Porsche-instructievideo is hier te vinden. Meer informatie vind je op de website van Share a Porsche.

Reageer op artikel:
Je kunt nu dus samen met je vrienden een Porsche kopen
Sluiten