Je kunt bij Airbnb nu gratis overnachtingen op de Chinese Muur winnen

Redactie 7 aug 2018 Entertainment

We komen wel eens zieke stekkies tegen waar we zouden willen slapen, maar nu lopen we toch tegen iets aan wat wel heel erg uniek is. Wat dacht je van slapen op de Chinese Muur? Dan hebben we het dus over de enige echte, niet de tientallen Chinese restaurants in Nederland die zo heten. Nee, Airbnb geeft twee mensen de kans om op de echt Great Wall of China te pitten.

Je chillt in een custom-designed aan de oudste kant van de muur. Hier krijg je typisch Chinese gourmet gerechten op je bord terwijl je luistert naar Chinese muziek op de achtergrond. De volgende dag is het tijd voor een wandeling door de Chinese natuur en je leert meer over de geschiedenis van de muur. Je krijgt trouwens ook nog een cursus kalligraferen, superdope.

Airbnb heeft een soort prijsvraag uitgeschreven waar jij dus aan mee kunt doen, om deze sicke prijs te winnen. Je hoeft alleen maar een origineel en eerlijk antwoord te geven op deze diepzinnige vraag: “Why is it more important now than ever to break down barriers between cultures? How would you want to build new connections?” Je hebt tot 11 augustus om een creatieve antwoord op te sturen naar Airbnb en je moet van 4 tot 8 september vrij zijn om te kunnen reizen. Volgens Airbnb moet dit voor een flinke boost zorgen voor het toerisme in China.

Foto’s: Airbnb.

Reageer op artikel:
Je kunt bij Airbnb nu gratis overnachtingen op de Chinese Muur winnen
Sluiten