Je kan nu zonder ervaring solliciteren voor een baan op Dubai met een salaris van 200.000 per jaar

Redactie 31 okt 2017 Entertainment

De twintigers van nu hebben het niet bepaald makkelijk. De kosten voor scholing stijgen net zo hard als de nucleaire speeltjes van Trump. Een huis kopen? Vergeet het maar, met je minimum loontje en moddervette hypotheek zit je alsnog 8-hoog in de Bijlmer. Gestopt met school? Denk dan maar niet dat er een goede baan in zit voor je. Of toch wel?

Het Britse vastgoedbedrijf Allsop & Allsop zoekt namelijk iemand die hun team komt versterken. Nee niet in het koude Engeland, maar in fucking Dubai. Ze bieden een salaris van 200.000 pond per jaar, belastingvrij. Een waslijst aan kwalificaties heb je niet nodig. Het enige wat ze willen is iemand met een ijzersterke persoonlijkheid die een koning in verkopen is.

In hun vacature zet Allsop & Allsop dat “Je moet op komen dagen, binnen lopen en meteen de gehele ruimte veroveren.” Dit is niet de standaard manier hoe het bedrijf mensen aanneemt, het is een speciale proef om mensen een kans te geven die ze normaal over het hoofd zouden zien. Denk je nu, dit ben ik en dit kan ik? Stuur dan je CV en bizar sterke motivatiebrief naar careers@allsoppandallsop.com. Wie weet verandert jouw saaie leventje volledig en loop jij straks tussen de sjeiks met een luipaard aan de riem richting je gouden Lamborghini.

Foto: Pixabay

UniLad

Reageer op artikel:
Je kan nu zonder ervaring solliciteren voor een baan op Dubai met een salaris van 200.000 per jaar
Sluiten