Je gelooft nooit hoeveel jouw oude Pokémon kaarten nu waard zijn dankzij Pokémon GO

Ze waren een tijdje geleden al veel geld waard, jouw oude Pokémon kaarten waarmee je vroeger handjeklap deed op het schoolplein en complete veldslagen had met je beste vrienden als iemand weer eens vals speelde. Mede dankzij de Pokémon GO hype is er weer een enorme vraag naar de goede oude Pokémon spelkaarten. Zo kun je voor een holografische charizard honderden euro’s vangen. Check vooral even eBay, op deze website is namelijk de grootste handel in oude Pokémon kaarten: van nieuw in verpakking tot gekraste holografische kaarten met flinke gebruikssporen.

Mocht je bijvoorbeeld nog een Basis Set Booster Box hebben dan kun je de bank alvast inlichten dat je binnenkort met een kruiwagen aan euro’s komt:

Mocht je niet de volledige Booster Box hebben maar wel nog een paar pakjes Booster Packs ook dan kun je leuk cashen voor een pakje die vroeger nog geen 5 piek kostte:
Of je hebt nog zo’n mooie multimap die je moeder voor je kocht met van die insteekbladen gevuld met holografische kanjers zoals mewtwo, charizard, mime en hitmon lee. Ook dan kun je meer dan duizend euro vangen voor je jeugdhelden:
 

 
 
Reageer op artikel:
Je gelooft nooit hoeveel jouw oude Pokémon kaarten nu waard zijn dankzij Pokémon GO
Sluiten