Je antieke telefoon kan geld waard zijn

redactie 10 dec 2016 Entertainment

Wacht nog even met het weggooien van die oude Nokia 3310 of je Motorola Flip Phone. Volgens The Mirror kan je telefoon nog aardig wat geld waard zijn. Een oude Nokia 9000  kan je op een goede dag nog dik 500 euro opbrengen. Kassa!

Snake spelen op je 3310

Telefoons van eind jaren ’90 zijn tegenwoordig klassiekers en kunnen dus een leuk bedragje opleveren. Een echte vintage telefoon als de Motorola DynaTAC kan zo verkocht worden voor meer dan duizend euro. Een onderzoek van Talkmobile kwam erachter dat meer dan 50 procent van de mensen nog wel een oude telefoon in huis heeft waar ze niets mee doen. Volgens hetzelfde onderzoek zitten de beste herinneringen aan de Nokia 3310 en 3390 en die kunnen je kerst-kas even spekken via eBay en Marktplaats.

Reden dat deze telefoons nog zo populair zijn is onder andere dat toen ze uitkwamen het revolutionaire apparaatjes waren. SMS’en, ingebouwde antenne en natuurlijk het legendarische Snake. Kun jij je die tijd nog herinneren dat je je telefoon maar één keer per week hoefde op te laden?

Bron: The Mirror

Foto: Wall Street

Reageer op artikel:
Je antieke telefoon kan geld waard zijn
Sluiten