Jared Leto gaat weer de Joker spelen in Suicide Squad spin-off

Redactie 6 jun 2018 Entertainment

De als clown verklede psychopaat zal weer op het witte doek verschijnen. Jared Leto zijn versie was gestoord, bijzonder en we waren nog niet helemaal overtuigd. Maar dat lag meer aan de film dan aan het presteren van de acteur. Schijnbaar gaat Leto nog een keer in de huid kruipen van de gekste en gevaarlijkste man van Gotham City. Batman zijn aartsvijand is klaar om te doen waar hij goed in is: chaos trappen.

DC probeert uit alle macht weer grip te krijgen op het superhelden genre. Ze weten dat het personage razend populair is maar dat zorgt er wel voor dat de verwachtingen altijd torenhoog zijn.

Twee Joker films

Recent werd bekend gemaakt dat er een film komt over de jonge jaren van de clown. In die film zal Joaquin Phoenix de hoofdrol spelen en een kans krijgen om zich in het rijtje van legendes te scharen. We verwachten niet dat er iemand zal gaan zijn die in de buurt gaat komen van Heath Ledger zijn vertolking van de Joker. Als iemand in de buurt weet te komen van zijn legendarische performance zijn wij al lang blij.

Nog een keer proberen

Jared Leto gaat het dus nog een keer proberen, hij heeft een boel kritieken en verbeter punten om het personage mee te verbeteren. We weten een ding zeker, Leto gaat er altijd 100 procent voor. We weten dat hij op de set van Suicide Squad altijd in character was en gekke pranks met de andere cast hield.

Focust op de Joker

Zijn performance was dan ook helemaal niet slecht alleen zijn personage was geheel overbodig. De hele film voelde het alsof de Joker er in was gestopt alleen maar omdat ze daar dan mee konden promoten. Hij had voegde niks toe aan het verhaal behalve een aantal back story scenes van Harley Quin. Gelukkig is het nu een film die geheel focust rondom de Joker en Leto zal ook medeproducent zijn van de film. We zijn weer toe aan een hele goede joker performance!

Foto: Suicide Squad

 

 

Reageer op artikel:
Jared Leto gaat weer de Joker spelen in Suicide Squad spin-off
Sluiten