Met de shakes van Jake krijg je alle benodigde voedingsstoffen in een keer binnen

redactie 15 mrt 2019 Entertainment

We hebben allemaal wel eens zo’n dag dat gezond eten erbij inschiet. Om het energiepeil weer op niveau te krijgen, tref je jezelf dan plotseling weer met een vette hamburger of zo’n onweerstaanbaar broodje shoarma met extra knoflooksaus aan. Dit kan echter ook anders en beter dachten ze bij Jake. Dit Amsterdamse bedrijf verkoopt namelijk maaltijdvervangende shakes en repen met alle voedingsstoffen die je op een dag nodig hebt.

Op deze manier krijg je dus gegarandeerd alleen maar stoffen binnen die goed voor je zijn. Geen ingewikkeld gedoe met zoeken naar welke groenten het gezondst zijn dus. Je gooit lekker een shake naar binnen en de energie stroomt weer door je lijf!

Alleen maar Jake?

In theorie is het mogelijk om te leven op slechts de shakes van Jake. Het is echter niet realistisch om heel je dieet te veranderen naar alleen maar maaltijdshakes. Daarvoor is fysiek eten toch net iets te lekker. Volgens het bedrijf is het slechts bij 10% van de klanten het geval dat ze drie shakes per dag drinken. De meeste mensen nemen bijvoorbeeld een shake in de ochtend of avond. Door in plaats van een oer-Hollands broodje hagelslag een shake te nemen ben je dan een stuk gezonder bezig. Mocht je een avondje koken voor je vrienden dan is dit niet de oplossing, maar mocht je alle benodigde voedingsstoffen in een keer binnen willen krigjen, dan ben je met een shake van Jake aan het juiste adres.

Jake

Bereiding en inhoud

Een shake in elkaar flansen is kinderspel. Je gooit het poeder in je shaker die gratis wordt geleverd bij je eerste bestelling, even schudden en je hebt een gezonde maaltijd. Het poeder bestaat uit vitamines, mineralen en eiwitten met ingrediënten zoals erwten, lijnzaad. De shakes van Jake zijn dan ook compleet veganistisch.

Waar te koop?

Als je net als wij ook overtuigd bent van het gemak van deze maaltijdshakes dan kan je de producten kopen via de webshop van Jake. Daar verkopen ze het bovendien in meerdere smaken: vanille, banaan en bosvruchten. De maaltijdrepen zijn te koop in bosvruchten en koffie-cacao. Eet smakelijk jongen!

Reageer op artikel:
Met de shakes van Jake krijg je alle benodigde voedingsstoffen in een keer binnen
Sluiten