Jägermeister en Yellow Claw bouwen toffe limited edition custom fles

Wat krijg je als je Jägermeister en Yellow Claw in de blender gooit. Een dronken optreden waarbij alle platen verkeerd worden gemixt? Neen! Een supertoffe limited edition Jägermeister fles, ontworpen door de boys Nils, Bizzey en Jim zelluf! Daarmee hebben de boys een primeur, want voor het eerst in Nederland komt Jäger met een custom-made fles. Via een speciale zwart rubberen sleeve is de fles volledig partyproof gemaakt en kan er met een gerust hart mee door de tent worden gesmeten. Geintje, niet mee smijten hoor. Anyway. Jij vraagt je vast af wat dat logo betekent. Weten wij.


Het illustere trio van Yellow Claw

Dat logo is geïnspireerd op het moment dat de beat in een track valt, the drop. Dat moment dat alle remmen los gaan en de zaal verandert in een nest vol hyperenthousiaste Jack Russels die hun baasje een maand niet hebben gezien. De iconische gouden druppel op het etiket staat daar symbool voor. Jagermeister is een graag geziene gast in het partywereldje. Niet alleen omdat de drankjes garant staan voor de nodige extra feestvreugde, met Jäger Music DJ Program ondersteunen ze al jaren talentvolle dj’s.

Je kunt de bottle nu op de kop tikken bij Gall & Gall. Wel beetje rennen naar de winkel, want in beperkte oplage verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
Jägermeister en Yellow Claw bouwen toffe limited edition custom fles
Sluiten