Jackie Chan schittert als vanouds in keiharde actiefilm The Foreigner

Redactie 28 jun 2017 Entertainment

Jackie Chan is misschien wel de meest bekende Chinees. Zo’n beetje iedereen die op deze aardbol rondloopt heeft ooit een film gezien waarin de humoristische acteur zijn vechtkunsten laat zien.

In de nieuwe kraker The Foreigner laat Jackie een meer serieuze kant van zichzelf zien. Wanneer zijn dochter bij een aanslag omkomt, besluit Chan alles op alles te zetten de moordenaars keihard aan te pakken en zijn dochterlief te wreken.

Pierce Brosnan speelt een voormalig IRA-lid die meer weet over de aanslag, maar weigert mee te werken aan de wraaktocht van Jackie Chan.

De Chinese legende is in topvorm als restauranthouder die de aanslagplegers najaagt en in de pan hakt met zijn blote mannenklauwen. Gedurende de film blijkt Brosnan een steeds duisterder karakter te zijn die zeker geen schone kerfstok heeft.

Actor Pierce Brosnan attends the Museum of Contemporary Art Annual Gala at The Geffen Contemporary at MOCA in Los Angeles, CA on April 29, 2017. (Photo by CraSH/imageSPACE)

Hoewel Chan eerder aangaf niet meer in de snelle actiefilms te willen spelen omdat hij ook een jaartje ouder wordt, heeft hij gelukkig met die uitspraak gebroken. Wat kan deze baas matten. The Foreigner wordt deze herfst in de bioscopen verwacht.

 

 

Lad Bible

Reageer op artikel:
Jackie Chan schittert als vanouds in keiharde actiefilm The Foreigner
Sluiten