Bestorm de oceanen met dit Italiaanse superjacht

redactie 26 dec 2018 Machines

Milaan! Een puik stadje voor een dikke stedentrip. Van pizza’s in overvloed tot de beroemde Dom, maar er is meer. Zo is in de Italiaanse plaats de ontwerpstudio van Federico Fiorentino. Deze botenbaas heeft nu een nieuw superjacht ontwikkeld. Maak kennis met de Super RIB.

Dit sloepje van 25 meter is van alle luxe voorzien. Varen is natuurlijk tof, maar na een paar dagen gaat het zeewater ook wel vervelen. Gelukkig heb je daar op deze boot vrijwel geen last van. Met dit ding leef je als een god op zee.

Hotel op zee

De boot ziet er best wel futuristisch uit. De ontwerpstudio werkte hiervoor samen met Sacs Bespoke Operation Division om het zo mooi mogelijk te maken. Op zich is dat ze wel gelukt. De Super RIB met 500 pk heeft een zwembad, een lounge, een slaapkamer en natuurlijk een badkamer. Eigenlijk is gewoon een hotel op zee, alleen hier heb je geen last van andere gasten die je ‘s ochtends bij het ontbijt noodgedwongen tegenkomt. Zo is zelfs opstaan niet eens heel vervelend meer. Omdat het ontwerp net van de tekentafel komt, is het nog onbekend hoeveel het superjacht gaat kosten.

Reageer op artikel:
Bestorm de oceanen met dit Italiaanse superjacht
Sluiten