Italiaanse schone Bianca Balti betovert ons met haar gezichtje

Redactie 7 feb 2017 Girls

Gisteren begonnen er al wat mannen te kwijlen bij het zien van de hemelse Hannah Ferguson bij haar shoot voor de Swimsuit Edition voor het blad Sports Illustrated en vandaag gaan we dat nog eens over doen met een andere bloedmooie vrouw uit de bikini-bijbel.

De Swimsuit Edition staat bomvol heerlijke vrouwen en de vrouw van vandaag is de Bianca Balti. Deze Italiaanse schone staat voor het eerst in het blad en dat vinden wij nogal bijzonder. Bianca is het betere werk: ze heeft prachtige ogen, donkere lokken en natuurlijk een goedgevormd lichaam. Vooral haar gezicht trekt de aandacht, wij denken terug aan onze laatste vakantie in Italië en balen dat we haar niet zijn tegengekomen. Die mooie ogen zijn nog blauwer dan de Adriatische Zee!

FHM-Bianca Balti

Mevrouw Balti heeft grote kans de titel Rookie of the Year van de Swimsuit Edition te bemachtigen, waarvoor je hier kan stemmen. Tenminste, als jij je interesseert in vrouwen in bikini. Naar alle waarschijnlijkheid is dit niet de laatste keer dat Bianca Balti hier langskomst.

Maxim

Reageer op artikel:
Italiaanse schone Bianca Balti betovert ons met haar gezichtje
Sluiten