Italiaanse superhoer heeft een bizarre ‘pijpmissie’

Redactie 13 mrt 2017 Girls

Vorig jaar in december mochten de Italianen naar de stembus om te stemmen over een grondwetswijziging die het land beter moest laten functioneren. De Italiaanse president verbond zijn baan aan de uitslag: als er tegen de wijziging zou worden gestemd, zou hij aftreden.

Het nee-kamp won en wij hebben sterke vermoedens dat het komt door de inspanningen van het Italiaanse model en dame van lichte zeden Paola Saulino.

Het Italiaanse model Paola Saulino beloofde immers iedere man te pijpen die ‘nee’ stemde in een Italiaans referendum. Het enige wat je hoefde te doen, was een mailtje sturen om je aan te melden waarna de bevallige Italiaanse de gelukkigen uitkoos. Nu hebben er ook Italianen in het buitenland gestemd tegen de wijziging en ook die is Paola natuurlijk niet vergeten. ‘I am a woman of my word’, zo liet de vrouw, die al 400 nee-stemmende piemels in de mond nam, haar fans weten. Daarom maakt ze nu een tour langs grote Europese steden om mannen van gratis blowjobs te voorzien!

Fuck you guys ?? #girl #love #fuckyou

A post shared by PAOLA SAULINO ??? (@insta_paolina) on

Het verhaal wordt nog beter; Naast de National Gallery, de Big Ben en Stonehenge heeft het continent tegenwoordig nog een unieke bezienswaardigheid: Mohammed Abad, een man met een kunstmatige penis. De Italiaanse pornoster heeft laten weten geïnteresseerd te zijn – nu ze toch naar het Verenigd Koninkrijk komt. ‘Ik denk dat het geweldig zou zijn als ik mijn skills op hem toepas. Het wordt hoe dan ook een leuke ervaring’, zei ze tegen the Daily Star.

Mohammed is geen Italiaan en heeft ook niks met het Italiaanse referendum van vorig jaar te maken. Als kind heeft hij na een heftig ongeluk zijn bonenstaak verloren, waarna hij jarenlang zonder door het leven moest. Inmiddels is de wetenschap zo ver om hem een nieuwe penis te schenken.Vorig jaar werd Mo geopereerd en kreeg hij een €90.000 kostende bionische vleestoeter die hij zelf kan besturen. Als de man namelijk op een knopje in zijn balzak drukt, gaat zijn pretstaaf overeind staan en er is huid van zijn arm gebruikt om het apparaat echt aan te laten voelen.

Zo geschiedde het dat de 44-jarige Brit dit jaar pas zijn maagdelijkheid verloor. De beste man verdrinkt in de seksverzoeken, zo liet hij aan the Daily Star weten, omdat vrouwen hoge verwachtingen van hem hebben. Voor Paola Saulinho maakt hij in ieder geval tijd vrij: ‘Ik wil haar zeker ontmoeten. Waarom niet? Ik zeg nergens nee op.’

READY for #napolirealmadrid ? I'm ready to support my #beautiful team #sscnapoli vs #realmadrid SE il napoli vince le esco ufficialmente !!!!!! Se il Napoli non prende neanche un #goal sesso orale per tutta la difesa , se facciamo più di due #goal pompini per tutti i tifosi presenti domani allo #stadiosanpaolo ! Concentriamoci ragazzi #forzanapolisempre #escile #pom #pompachampions

A post shared by PAOLA SAULINO ??? (@insta_paolina) on

Clint

Reageer op artikel:
Italiaanse superhoer heeft een bizarre ‘pijpmissie’
Sluiten