Iron Maiden komt met een heerlijk speciaal biertje

Redactie 16 jan 2018 Entertainment

Hou je van snoeiharde metalmuziek en een speciaal biertje? Dan ben je nu aan het goede adres. De stevige band Iron Maiden brengt binnenkort haar eigen speciaal bier op de markt. Het brouwsel heeft natuurlijk een mooi naampje gekregen: Light Brigade.

Een gedeelte van de opbrengst zal gaan naar het goede doel Help for Heroes. Zij helpen ex-militairen die gewond zijn geraakt of last hebben van geestesziekten. Het is niet de eerste keer dat de metalband een biertje op de markt brengt. Hiervoor konden we onder andere smullen van Trooper Ale, Trooper 666 en Hallowed. Van het eerste biertje zijn inmiddels twintig miljoen exemplaren verkocht.

Het biertje heeft een alcoholpercentage van 4,1%. Een blond biertje met een natrap van citrus. Heerlijk als je net thuiskomt van een dagje hard werken. Lekker even op het terras en genieten maar. Misschien moeten we nog even op dat weer wachten, maar je kunt hem nu net zo goed pre-orderen. Dat kan op de website van Robinsons Brewery. Op donderdag 1 februari is het brouwsel te testen. Cheers!

Happy Gilmore Beer GIF - Find & Share on GIPHY

Voor de echte Iron Maiden fans onder ons: Maiden komt dit jaar nog naar Nederland. Op 1 juli zullen de oude rockers in het Gelredome staan. Dat wordt headbangen!

Reageer op artikel:
Iron Maiden komt met een heerlijk speciaal biertje
Sluiten