Dit weekend is het International Whisky Festival in Den Haag

Redactie 16 nov 2017 Entertainment

Whisky is hoogstwaarschijnlijk het beste genietmomentdrankje dat er bestaat. Pure ontspanning, helemaal zen en een glas whisky die het afmaakt. Daarnaast is een glaasje op z’n tijd ook nog eens hartstikke gezond voor je en helpt het tegen verkoudheid, zo hebben we al meerder malen mogen lezen.

De echte liefhebbers moeten dit weekend de trein pakken naar Den Haag, want daar zal op vrijdag, zaterdag en zondag het International Whisky Festival worden georganiseerd. Een toegangskaartje kost 45 euro, waarbij je 4 uur lang whisky mag proeven, over whisky praten en kennis vergaren over whisky. Je kan ook een VIP-kaartje kopen, dan betaal je 75 euro.

Op het festival worden workshops gegeven, proeverijen gehouden, trails en nog veel meer. En dan ook nog zoals de drank betaamt in een prachtige chique locatie als de grote kerk.

Ook kun je mooie flessen op de kop tikken, maar we waarschuwen je alvast: wacht niet tot het whiskyfestival, want de mooiste flessen worden online al gereserveerd. Leuk weekenduitje toch? Op whiskyfestival.nl vind je meer info. Veel plezier!

Reageer op artikel:
Dit weekend is het International Whisky Festival in Den Haag
Sluiten