Volgens een relatie-expert is het hartstikke gezond om modellen te volgen op Instagram

Redactie 5 apr 2018 Entertainment

Elke man volgt wel een paar Instagram hotties waar hij wel een potje mee zou willen klaverjassen. Mannen houden het slechts bij kijken naar foto’s op Instagram, toch zijn er altijd jaloerse vriendinnen die dit niet leuk vinden. Vrouwen moeten vooral ophouden met zeuren, want volgens relatie expert Logan Hill is het hartstikke gezond om chicks te volgen op Instagram.

Ook al ben je een man die gelukkig is in zijn relatie, alsnog zul je een aantal mooie vrouwen op Instagram volgen. Daar is ook helemaal niks mis mee, elke gezonde man doet dat. Toch vinden de vrouwtjes dat niet altijd even leuk wanneer je andere vrouwen likes geeft op Instagram. Ten eerste heeft jouw vriendin helemaal niks in jouw telefoon te zoeken, waar maakt ze zich zorgen om? Jullie doen niet mee aan Temptation Island.

Hartstikke gezond volgens relatie-expert

Volgens relatie expert Logan Hill is het harstikke gezond om een Lindsey Pelas of een Alexis Ren te volgen op Instagram. Hij vertelde aan Cosmopolitan dat hij vond dat de internetgeschiedenis van de man zijn zaken zijn en een vrouw daar helemaal niets te zoeken heeft. Volgens hem is het supergezond om fantasieën te hebben over andere vrouwen. Fantaseren is iets dat bij de man hoort, vroeger volgden de heren ook een Marilyn Monroe of een Ursula Andress op de voet. Baas over je eigen gedachten, het is toch onschuldig.

bein extra

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

“Wanneer we onszelf fantasieën gunnen (over het algemeen harstikke gezond om te doen), laten we nu in het internettijdperk vaak sporen achter. Maar of er nou digitaal bewijs is of niet, mannen en vrouwen moeten accepteren dat hun partners, man of vrouw, nou eenmaal af en toe nadenkt over hoe het zou zijn met andere mensen.” zegt relatie-expert Logan Hill tegen Cosmopolitan.

Fantaseren is een recht

Er blijft natuurlijk een groot verschil tussen een paar likes geven op Instagram en vreemdgaan. Een heel andere discussie weer is dat het niet in de mens zijn aard ligt om monogaam te zijn. Laten we het erover eens zijn dat af een toe een beetje fantaseren over iemand anders niemand een vlieg kwaad doet. Zulke fantasieën verbieden is iets wat onmogelijk is en wat je niet van je partner kan eisen. Vrij zijn over je eigen gedachten, niet meer dan normaal. En omdat het gezond is hier een aantal hete Instagrambabes waar je je fantasie de vrije loop op kunt laten gaan.

@cheri_swim X @ajh_photography The New Tulum line launches Friday. ??? Watch out for the HEAT! Link in bio for sneak preview

A post shared by AnaCherí (@anacheri) on

Peachy ? @fashionnova

A post shared by SIERRA SKYE (@sierraaaskyee) on

1 Yellow kini from @foxswimwear coming right up ?? (? @claus_schmidtt HMU @kklovable shot for @hellobali.id magazine out soon)

A post shared by SARAH KOHAN ? (@moonstrucktraveller) on

A post shared by Olga Katysheva✔️ (@olgachocolate) on

This set from @loungeunderwear is so soft and comfy ❤️ #myloungelife #ad

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Foto: Instagram Emily Sears

 

 

Reageer op artikel:
Volgens een relatie-expert is het hartstikke gezond om modellen te volgen op Instagram
Sluiten