Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos is nu te zien op Netflix

redactie 17 dec 2018 Entertainment

Is Narcos nog niet genoeg voor je? Dan is Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos echt iets voor jou. Deze serie gaat net even een stapje verder. Je komt dichterbij de Mexicaanse drugswereld dan ooit tevoren. 

Het grote verschil met Narcos is dat deze serie meer documentaire-gericht is. Je maakt op een realistische manier kennis met de keiharde realiteit. In drie delen probeert men je een kijkje te geven in een van de meeste criminele en gevaarlijkste wereldjes.

Boeven pakken

Jason Fox neemt ons mee naar Mexico. Hij gaat kijken hoe de drugshandel nu eigenlijk werkt en maakt kennis met de mensen achter het hele circus. Hij is dé aangewezen persoon voor de serie. De voormalige Special Forces sergeant hield zich in het verleden al bezig met anti-terrorisme operaties, duiken en het oppakken van grote boeven. Geen kleine jongen dus.

Een groot succes

De serie werd eerder al uitgezonden door het Britse Channel 4. Door het succes van de serie op de beeldbuis, is de overstap naar Netflix een logisch gevolg. De twee seizoenen van Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos zijn vanaf nu beschikbaar op Netflix. Een goede serie om te bingewatchen tijdens de kerst, of gewoon vanavond.

 

Manners

Reageer op artikel:
Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos is nu te zien op Netflix
Sluiten