Je kunt je nu inschrijven voor de Sony World Photography Awards 2019

Redactie 4 jul 2018 Entertainment

Ben jij altijd diegene die tijdens de vakantie alleen maar de camera in de hand had en de mooiste kiekjes wilde schieten? Dan kun je nu naam en faam krijgen bij de Sony World Photography Awards 2018. Zelfs foto’s gemaakt vanuit de brakke camera van de Samsung Galaxy S3 kun je opgeven voor de wedstrijd.

De Sony World Photography Awards staan bekend als een van ‘s werelds grootste fotowedstrijden. Deelname is helemaal gratis en dus kun jij met die ene mooie foto van afgelopen zomer in Spanje gewoon winnen. Hoe dik is dat?

Sony World Photography Awards
Winnaar Student – Samuel Bolduc

Nieuwe categorieën

Natuurlijk moeten je picca’s wel van bepaalde kwaliteit zijn en ze moeten iets uitstralen. Dit jaar zijn er een aantal nieuwe categorieën ontstaan. Zo kun je nu ook meedoen met ‘Documentary’, ‘Brief’ en ‘Creative’. Tijdens de wedstrijd worden er toonaangevende foto’s van het afgelopen jaar in de aandacht gezet.

Onder de nieuwe categorieën vallen vier segmenten voor de awards:

  • Professional
  • Open
  • Youth (fotografen van 12-19 jaar)
  • Student (fotografiestudenten over de hele wereld)

Deadlines

Bij segment ‘Professional’ worden de nieuwe categorieën ‘Brief’ en ‘Documentary’ toegevoegd. Brief staat voor het samenstellen van een serie foto’s. Documentary is een categorie die je meer inbreng geeft in het nieuws. Bijvoorbeeld als je van een dikke gebeurtenis een hele mooie foto hebt geschoten en die extra info geeft over de situatie zelf. Je hebt nog even om je in te schrijven. De deadline voor Student is op 30 november, Open op 4 januari en Professional 11 januari. Check hieronder een aantal van de vorige winnaars.

Reageer op artikel:
Je kunt je nu inschrijven voor de Sony World Photography Awards 2019
Sluiten