Teaser Incredibles 2 laat ons weer hard lachen, baby Incredible gaat los

Redactie 23 apr 2018 Entertainment

De laatste keer dat je de Incredibles zag was je vast nog wel zo’n puber die het geen reet scheelde of je nu een 4 of 6 voor Wiskunde haalde. Games en films waren belangrijker en de Incredibles zijn the best. Na jaaaaren is daar nu eindelijk het vervolg en de makers voeden ons met een voorproefje.

Een aantal weken terug werden we beloond met de officiële trailer van de animatiesuperhelden. Toen we het nieuws lazen dat we binnenkort weer konden genieten van de superheldjes, sprongen we even van onze stoel af, renden we naar de koeling, plopten we een biertje open en vierden we het met de hele redactie. Het waren woorden die tekort schoten. Wie is er nu niet groot geworden met The Incredibles?

Devil inside

In de film gaan we mee met Elastigirl. Zij moet het kwade mollenmonster van het einde van deel één laten verdwijnen. Natuurlijk niet zonder slag of stoot. Boeven vangen is geen lastige klus, maar het lijkt dat Mr. Incredible het een stuk lastiger heeft. Hij moet thuis voor de baby zorgen en die is niet behandelbaar. Zie het als de duivel een lijf van een baby heeft ondergenomen, klinkt crue, is het ook.

De vorige trailer is 113 miljoen keer bekeken. Holy shit! De film draait vanaf 27 juni in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Teaser Incredibles 2 laat ons weer hard lachen, baby Incredible gaat los
Sluiten