In twee jaar tijd 16 keer de loterij winnen

luc 9 jun 2015 Entertainment

De loterij winnen is een droom die voor veel mensen nooit zal uitkomen. Je hebt natuurlijk ook wel extreem veel geluk nodig. Maar niet als je Armand Paganelli heet. Deze man woont nu in luxe omdat hij in twee jaar tijd maar liefst 16 keer grote geldprijzen won met loten. Lucky motherfucker!

Armand heeft alle winnende papiertjes uit de winkel die hij samen met zijn broers runt. De New Yorker won in twee jaar tijd meer dan 560.000 euro. Eén keer won hij 222.000 euro. Het laagste bedrag wat hij won was 22.000 euro. Armand heeft zo vaak gewonnen, dat hij een record heeft gevestigd. Hij heeft meer geldbedragen gewonnen dan alle andere prijswinnaars bij elkaar opgeteld sinds 2011.

Lotverkopers mogen gewoon hun eigen loten kopen, dus Armand is niet illegaal bezig. Naar eigen zeggen zit er dan ook helemaal geen geluk bij, maar koopt hij gewoon extreem veel loten. Paganelli is nu in het bezit van zeven auto’s en een jetski, maar zegt niet al zijn geld aan luxegoederen op te maken. Hij spaart voor de studie van zijn kinderen en doneert ook aan goede doelen. Hartstikke goed van je Armand, nobele vent die je bent.

Reageer op artikel:
In twee jaar tijd 16 keer de loterij winnen
Sluiten