In The Division is het aan jou om New York te redden van de afgerond en wij geven 3 exemplaren weg

redactie 4 mrt 2016 Entertainment

Thrillerschrijver Tom Clancy is helaas al meer dan twee jaar niet meer onder ons, maar zijn naam leeft nog steeds voort dankzij Ubisoft. Het gamebedrijf brengt namelijk nog regelmatig onder zijn naam de dikste moderne oorlog shooters op de markt. Splinter Cell, Rainbow Six en Ghost Recon zijn stuk voor stuk langlopende series met inmiddels miljoenen fans. Gelukkig is er naast deze gevestigde namen ook nog genoeg ruimte voor een nieuwe serie en daarom gaat Ubisoft vanaf 8 maart knallen met hun nieuwste topper: Tom Clancy’s The Division.

De game speelt zich af in een door een dodelijk virus geteisterd New York. Van de eens zo levendige miljoenenstad is niks meer over en het zijn nu bendes en ander gespuis die de regels bepalen. De stad die nooit slaapt is veranderd in een donkere nachtmerrie, maar gelukkig is er altijd nog The Division om de stad stevig wakker te schudden. Deze speciale eenheid is opgericht om in donkere tijden zoals deze de orde weer te herstellen. Het is dus aan jou als agent om licht te brengen in een stad die gedompeld is in duisternis.

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen, want The Division is er voor gemaakt om samen met je vrienden te spelen. Natuurlijk kun je in je eentje proberen New York te reden, maar samen sta je een stuk sterker. Gebruik je skills en verzamel gear die perfect past bij jouw speelstijl en die van je vrienden om een kans te maken tegen de meest krachtige vijanden.

Voel jij je geroepen om samen met je vrienden New York te redden van de ondergang? Dan hebben we goed nieuws, want wij geven drie exemplaren (2x voor de PlayStation 4 en 1x voor de Xbox One) van de game weg. En dit is wat je doen:

1. Like dit artikel
2. Geef in de reacties antwoord op de volgende vraag: Wat is de bijnaam van New York?
          a.   The Big Banana
          b.   The Big Apple
          c.   The Big Mango
          d.   The Big Strawberry

3. En vergeet niet te vermelden voor welk platform je de game wil winnen.

Reageer op artikel:
In The Division is het aan jou om New York te redden van de afgerond en wij geven 3 exemplaren weg
Sluiten