In onze eigen hoofdstad vindt je het allereerste hotel speciaal voor gamers

Ieder hotel heeft tegenwoordig dikke flatscreens, kingsize bedden, jacuzzi’s en nog veel meer luxe, maar waarom staat er nooit een console? Het zou toch heerlijk zijn om na een lange dag met een biertje op bed te gaan liggen en even lekker een potje te gamen? Dat dacht Daniel Salmanovich ook en daarom opende hij de deuren van het eerste game hotel ter wereld.

Het Arcade Hotel is te vinden in Amsterdam en is de perfecte slaapplek voor gamers die onze hoofdstad willen ontdekken. Onder het genot van een gin tonic kun je hier kiezen uit talloze klassieker zoals Duck Hunt en de klassieke Mario, maar ze hebben ook een flinke collectie nieuwere games. Alle 36 kamers zijn voorzien van een old skool console en daarnaast zijn er ook nog lounge plekken waar je je game skills aan anderen kan showen. Bang dat je vierkante ogen krijgt? Duik dan in de enorme verzameling aan comics die ze hebben liggen.

Dit hotel heeft dus alles wat wij willen, maar het wordt nog beter. Binnenkort kun je er namelijk ook gaan genieten van de lekkerste specialiteiten uit de Canadese keuken, waaronder echte Canadian Poutine (friet met kaas en jus). Dit hotel heeft dus zachte bedden, games, gin tonic en lekker eten. Wat kan een man zich nog meer wensen? Hier kun je boeken.

Reageer op artikel:
In onze eigen hoofdstad vindt je het allereerste hotel speciaal voor gamers
Sluiten