In dit spectaculaire resort kun je tijgers kijken vanuit je bed

Redactie 10 dec 2017 Entertainment

Een Brits hotel laat je wakker worden met een wel heel bijzonder uitzicht als je de slaap uit je ogen wrijft. Met enkel een reusachtige glazen raam dat je scheidt van de gevaarlijke katachtigen, hoef je je geen moment te vervelen.

De Tiger Lodge ligt aan het Port Lympne-reservaat in Kent, Engeland en biedt een persoonlijke ontmoeting met de roofdieren. Het uitzicht (50 kilometer ver) vanaf je eigen balkon op het uitgestrekte natuurreservaat is ook geen misselijk plaatje. Twee gezellige, maar zeer stijlvolle slaapkamers zijn geschikt voor maximaal vier personen. Het huis dat met het uitzicht je te midden van het dierenrijk waant is daarnaast van alle gemakken voorzien. Je beschikt in het verblijf over de luxe van een 4K-tv, moderne meubels en een open haard.

Foto: Port Lympne Reserve

Ook als de kattenfamilie een middagdutje houdt, hoeft de verveling niet toe te slaan. Je kunt op je persoonlijke golfkar stappen en 240 hectare aan 700 diersoorten gaan verkennen. Zijn de tijgers niet jouw favoriete diersoort? Check dan de speciale neushoorn, giraffe of beren herberg van het Port Lympne-reservaat. Voor deze waanzinnige ervaring betaal je wel een aardige prijs. Je wilde verblijf in de Tiger Lodge is voor 950 euro per nacht.

Port Lympne Reserve
Foto: Port Lympne Reserve

In deze unieke resort huisjes kun je jezelf als de legendarische Sir David Attenborough wanen en kom je oog in oog met de meest wilde dieren. Kom je op het juiste moment dan kun je misschien het geluk hebben om net als de Attenborough getuigen te zijn van de meest magische beelden uit de natuur en kun je een jong tijgertje spotten.

Foto: Port Lympne Reserve

 

Foto’s: Port Lympne Reserve

Maxim

Reageer op artikel:
In dit spectaculaire resort kun je tijgers kijken vanuit je bed
Sluiten