In Amsterdamse bar kunnen vrouwen straks een biertje betalen met hun tieten

Gisteren maakt Koning Willy tijdens Prinsjesdag bekend dat Nederland zich heeft ontworsteld aan de crisis en dat de gemiddelde koopkracht stijgt. Dat hebben Rutten en zijn vriendjes goed gedaan maar dankzij Pornhub gaat de koopkracht voor vrouwen pas echt omhoog. Tot kort geleden konden we nog geen prijs zetten op een goeie voorgevel maar dankzij de Titcoin is de vrouwenborst sinds kort een heus betaalmiddel. Dat vrouwen hun boordkanonnen al sinds de Steentijd gebruiken om shit voor elkaar te boksen is niets nieuws, maar dankzij dit systeem ontstaat er een heuse win-win-win situatie.

Het systeem werkt als volgt: een vrouw gaat naar een bedrijf die Titcoins accepteert. Het bedrijf bepaalt hoeveel mevrouw krijgt voor haar puppy’s en maakt met behulp van een app een foto. De dame in kwestie krijgt korting of een gratis product, het bedrijf kan de Titcoin inwisselen voor geld en wij krijgen een enorme berg foto’s van de mooiste voorgevels.

Ja, je leest het goed. Alle foto’s verdwijnen in de database van Pornhub zodat iedereen deze kan aanschouwen. Dit lijkt ons al meer dan genoeg reden om de Titcoin in te voeren, maar er is nog meer. Een deel van de winst gaat namelijk naar Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker. Hier gaan we dus allemaal heel gelukkig van worden.

Wil je Titcoin in actie zien of ben je een vrouw en heb je zin in een gratis biertje? Dan hebben we goed nieuws! Binnenkort kun je namelijk al betalen met Titcoin bij Cafe Ruig aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Kroegeigenaar Tjeerd Ros was meteen enthousiast toen hij het initiatief zag en maakte er snel werk van. ‘Ik denk dat het iets is dat goed bij ons café en de stad Amsterdam past, onze kroeg heet niet voor niets Ruig.’ Als alles goed gaat kun je vanaf begin november bij Ruig betalen met Titcoin. Of de waarde per boezem gaat verschillen is nog niet bekend, maar wij kunnen wel een paar dames bedenken die van ons een hele avond gratis zouden mogen zuipen.

Reageer op artikel:
In Amsterdamse bar kunnen vrouwen straks een biertje betalen met hun tieten
Sluiten