Iggy Azalea showt haar twerkende billen in nieuwe muziekvideo genaamd ‘Kream’

Redactie 15 jul 2018 Entertainment

We weten niet of het aan ons ligt maar sommige rappers en zangeressen lijken meer op een stel super populaire strippers dan op muziek artiesten. De billen en de borsten zijn stukken belangrijker dan de uiteindelijke vocals, beats en nummers. Niet dat we hier nou heel veel over gaan klagen, met zulke billen als die van Iggy Azalea bijvoorbeeld mag ze van ons erop los twerken zoveel ze maar wilt. De Australische zangeres releast haar zoveelste billen-schud nummer en der is genoeg ‘ass’ voor iedereen. 

Niet dat Iggy niet kan rappen, ze heeft best een paar leuke nummertjes. Maar laten we eerlijk zijn, veel van de rappers worden ook vooral bekend om het reusachtige zitvlak dat ze bezitten. Geld voor Iggy niet anders.

Kream

Het liedje is met samen met rapper Tyga en we zien vooral veel dollar biljetten, Iggy die sensueel kijkt en meer schuddende bil mevrouwen dan we kunnen tellen. Natuurlijk is Iggy degene waar onze aandacht naartoe gaat. Zo plaatste ze recent al een paar spannende foto’s op Instagram die haar sterke punten mooi benadrukten. Check hieronder de video van’ Kream’:

Booty

Zoals gezegd is dit niet de eerste muziekvideo waarin het vooral om de billen lijkt te draaien. Eerder maakte ze het nummer ‘Booty’ met Jennifer Lopez. 

Schud vooral verder met die billen Iggy. Alleen zou het ook geen kwaad kunnen om weer is een nummer te maken dat vooral om het liedje gaat.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Iggy Azalea showt haar twerkende billen in nieuwe muziekvideo genaamd ‘Kream’
Sluiten