Ierse god Conor McGregor kondigde op Twitter zijn vervroegde pensioen aan

redactie 20 apr 2016 Entertainment

Sinds de komst van enfant terrible Connor Mcgregor is de UFC wereld nooit meer hetzelfde geweest. Misschien is dat nu allemaal voorbij. De koning van het verbale en lichamelijke geweld in de lichtgewichtklasse heeft op Twitter laten weten dat hij vroeg met pensioen gaat. The Notorious was/is druk bezig met de voorbereidingen voor de UFC 200 in juli. Hij zal het dan, hopelijk, opnemen tegen Nate Diaz van wie hij in maart verloor. Het is nog niet duidelijk of dat gevecht zal plaatsvinden.

De Ierse grofgebekte mooiboy liet middels de onderstaande tweet weten dat hij klaar is om met pensioen te gaan. Hij bedankte voor ‘the cheese’ oftewel het geld en dat was dat. Op onze blote knietjes bidden we tot den hemelen in de hoop dat het niet waar is.

Natuurlijk had Nate Diaz zijn reactie klaar bij het horen van het nieuws.

Mocht het zo zijn dat Conor al voor UFC 200 met pensioen gaat, dan zullen we de vechtersbaas nooit meer in actie zien. Bij wijze van afscheid en om nog één laatste keer te genieten van zijn vechtkunsten kijken we met betraande ogen naar de mooiste momenten uit McGregors carrière. Catch ya’s later.

Reageer op artikel:
Ierse god Conor McGregor kondigde op Twitter zijn vervroegde pensioen aan
Sluiten