Idris Elba licht afwijzing Bond rol toe

redactie 5 mrt 2019 Entertainment

De geruchten bleken toch waar. Al eerder hadden we het over Idris Elba en hoe hij de rol van James Bond afwees. Deze opgave leek Elba helaas te veel van het goede. De vraag bij iedereen was natuurlijk, waarom zou je dit afwijzen? Sir Elba geeft hier nu dan eindelijk antwoord op tijdens een interview.

Eerst was het antwoord van Elba, bekend van onder anderen Turn Up Charlie, slechts een simpele ”No”.  Nu heeft hij een interview gedaan met de Daily Mail waarin hij meer uitleg geeft. “Als je de rol van 007 op je neemt, ga je er volledig voor”. De acteur heeft echter geen behoefte aan een lange periode van tijd te besteden aan een rol. Als James Bond ben je eenmaal geBonden (pun intended) aan de rol. Soms tot wel jarenlang. In dat geval wil hij dan enkel en alleen geïdentificeerd worden als ‘The 007 guy’.

Ondanks alle roddels rondom Elba en zijn rol als 007, speelde Elba het spelletje zelf ook mee. Zo plaatste hij ooit op Twitter de tekst “My name’s Elba, Idris Elba,”. Om het spektakel nog erger te maken, heeft hij ook een foto gepost waarop Idris samen met Daniel Craig te zien is.

Fast and Furious

We zullen de beste man dus niet zien rondrijden in een Aston Martin of in een tuxedo terwijl hij nipt aan een Martini. Binnenkort is hij echter wel te bewonderen als schurk in de nieuwe Fast and Furious: Hobbs & Shaw.

Reageer op artikel:
Idris Elba licht afwijzing Bond rol toe
Sluiten