Huur je eigen überdikke superjacht

sharon 9 jan 2015 Entertainment

‘Het kost wat, maar dan mag je je wel een volle week wanen in het leven van de crème de la crème onder de supersterren. Varen met de neusjes van de zalm onder de superjachten. Genieten in de bubbelbaden en verwend worden in de health spa’s. Dineren op de buitenterrassen met champagne net zo duur als je hypotheek. Het lijkt een prachtige droom waar je teleurgesteld uit ontwaakt, maar het kan echt. Kijk maar even mee naar deze onwijs dikke superjachten.

1. Dit is de ‘TV’, die je al een week in je bezit kan hebben voor €850,000. Ja, da’s per week. Maar met een health spa met massageruimte, sauna en beautysalon op het benedendek en een jacuzzi op het bovendek, is ontspanning wel gegarandeerd. Ook is de achterkant van de boot verlaagd, zodat je gasten direct in de zee kunnen duiken. En verder is ‘ie gewoon te dik voor woorden.  

 

 2. De ‘Reborn’ kun je al krijgen voor €495,000 per week. Er is ruimte voor een crew van 25 hoofden, 75 gasten én een heli op het bovendek. En hij heeft een dik ingebouwd zwembad, een buitenbioscoop en een haarsalon. Voor de dames, weet je wel.  

 

 

 3. De ‘Utopia’ is te huur voor het parmantige prijsje van €435,000 per week. Nadat je hebt ontbeten op het buitenterras kun je sportief gaan doen in de ingebouwde sportschool en lekker bubbelen in de jacuzzi. 

 

Reageer op artikel:
Huur je eigen überdikke superjacht
Sluiten