Gerard Butler moet Derde Wereldoorlog voorkomen in Hunter Killer

Redactie 4 aug 2018 Entertainment

Films met Gerard Butler zijn over het algemeen de moeite waard. 300 is een absolute classic en London has Fallen is ook zeer vermakelijk. Zijn nieuwste wapenfeit: Hunter Killer.

Coup in Rusland

Gerard Butler is de kapitein van een onderzeeër genaamd de Hunter Killer. Zijn missie?  Samen met een groepje Navy Seals moet hij de Russische president redden, die is gekidnapt door een generaal die een coup heeft gepleegd en meer duistere plannen in petto heeft. Zo sluimert er een Derde Wereldoorlog op de achtergrond.

Snoeiharde army actie

De trailer laat zien dat we heel veel army actie kunnen verwachten. Vliegende raketten, straaljagers en complete oorlogsvloten die in stelling worden gebracht. Als je houdt van moderne oorlogsfilms waar de actie vanaf spat, dan moet je deze op je lijst zetten.

Oktober in de bios

Hunter Killer is de verfilming van het boek Firing Point van schrijver Don Keith. Naast Gerard Butler, zijn er ook rollen weggelegd voor Gary Oldman en de overleden Michael Nyqvist. Noteer 25 oktober in je agenda, want vanaf dan zal Hunter Killer in de bioscoop draaien.

Reageer op artikel:
Gerard Butler moet Derde Wereldoorlog voorkomen in Hunter Killer
Sluiten