Dit zijn de fonkelende hoogtepunten van de Hunkemöller Fashion Show

Redactie 14 mrt 2019 Girls

Deze week stond de AFAS Live in het teken van een groot lingeriespektakel, want Hunkemöller pakte uit met een Victorianesque fashion show. Bleek gewoon dat wij ook gewoon waren uitgenodigd, maar die hebben we spijtig genoeg over het hoofd gezien. Ja jongens, dat is nou huilen met de pet op. Gelukkig hebben we de beelden nog van de Hunkemöller Fashion Show. Godzijdank.

De mooiste Hunkemöller-modellen waren uit de etalage gehaald om de nieuwste broekjes, bh’tjes en overige lingeriesetjes te etaleren. Van knappe blondines tot donkere weelderige krullenbossen en van ranke brunettes tot plus-sizemodelkoningin Daniëlle van Grondelle. Diversiteit alom op de catwalk. En dat kunnen wij uiteraard alleen maar van harte toejuichen. Props!

Onder de modellen waren natuurlijk de nodige FHM500-beauty’s te vinden. Zo stal Vivian Hoorn (#69 in FHM500) de show in een rood setje en waren Loiza Lamers (#262 in FHM500) en Lynn Quanjel ook te vinden in de spotlights. Alleen Doutzen ontbrak, maar het was hoe dan ook een enige avond (hebben we van horen zeggen dan). Ga er maar even lekker voor zitten, want hieronder vind je de absolute hoogtepunten van de Hunkemöller Fashion Show!

Reageer op artikel:
Dit zijn de fonkelende hoogtepunten van de Hunkemöller Fashion Show
Sluiten